Резніков висловився про хід мобілізації в Україні: що думає міністр про вручення повісток на вулиці

Глава Міністерства оборони Олексій Резніков розповів, як відбувається мобілізація в нашій країні, порівнявши її з набором росіян до окупаційної армії Путіна. Також він розповів, що думає про вручення повісток на вулиці.

Олексій Резніков

Олексій Резніков. Фото – dialog.ua

Міністр оборони України в інтерв’ю виданню «Українська правда» заявив, що мобілізація в країні відбувається відповідно до затверджених норм, інформує «НБН».

«У нас було оголошено мобілізацію, коли був парламентом затверджений закон про оголошення військового стану. Є певні норми, які там зазначені за чисельністю, Генеральний штаб їх знає, і ми працюємо у цих нормах», – пояснив голова оборонного відомства.

За словами Резнікова, лави ЗСУ поповнюють з урахуванням втрат на фронті, це системна та планова робота, і немає жодного «вау», як у Російській Федерації.

Керівник Міноборони також висловився про вручення повісток на вулиці, кафе, ТРЦ. Він зазначив, що військовозобов’язані мають ставати на облік, проте не всі роблять це, тому співробітники територіальних центрів комплектування змушені «щось робити». При цьому громадяни повинні розуміти, що вручення повістки не передбачає миттєву мобілізацію.

Нагадаємо, британська розвідка розповіла про підготовку до нової хвилі мобілізації у Росії.

Exit mobile version