Британська розвідка назвала оперативну мету нового наступу окупантів, вказавши на проблеми в армії РФ

Розвідка Великобританії назвала мету нового наступу військ Російської Федерації, розповівши, з якими проблемами стикається путінська армія.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – informator.ua

У британській розвідці вважають, що оперативною метою нового етапу наступу російських окупантів є повне захоплення Донецької області. При цьому ЗС РФ стикаються з великими проблемами, які заважають їм у бойових діях.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Twitter-акаунт Міністерства оборони Сполученого Королівства.

За даними розвідки Великобританії, війська країни-агресора зіткнулися з нестачею боєприпасів та маневрених частин, які необхідні для успішного проведення операцій.

З початку січня 2023 року путінська армія намагається відновити великий наступ, проте просувається вона повільно – лише на кілька сотень метрів на тиждень.

Незважаючи на це, військове керівництво РФ продовжує будувати плани, в яких недосвідчені, недостатньо укомплектовані підрозділи повинні досягати нереалістичних цілей.

У відомстві додали, що російські загарбники найближчими тижнями навряд чи зможуть наростити сили, які потрібні для суттєвого впливу на результат бойових дій.

Раніше українська розвідка з’ясувала, скільки часу потрібно росіянам, щоби зібрати нові військові формування для наступу.

Exit mobile version