Ми по-доброму заздрили «вагнерам» – Ходаковський висловився про «снарядний голод» в армії Пригожина

«Польовий командир ДНР» Олександр Ходаковський прокоментував повідомлення про те, що найманці ПВК «Вагнер», які воюють в Україні, зіткнулися з дефіцитом боєприпасів.

Олександр Ходаковський

Фото – ukraina.ru

У своєму Telegram-каналі один із перших ватажків «народної республіки» Донбасу повідомив, що проблема «вагнерівців» не в тому, що вони перестали отримувати снаряди, а в тому, що їм стали видавати боєприпаси як усім підрозділам ЗС РФ, повідомляє «НБН».

«Зізнатися, ми по-доброму заздрили «вагнерам», коли у них була своя фронтова авіація, добова норма в два Іскандери та один Калібр, коли їм підписували заявки на дві з половиною тисячі птурів на навчальну практику, коли тягли до них з усієї країни зеків», – написав Ходаковський.

«Польовий командир» бойовиків зазначив, що найманців Пригожина засмучує не те, що їх опустили до загальних норм, а те, що скорочення кількості снарядів нібито не дозволяє їм дати потрібний результат.

За словами Ходаковського, бійцям ПВК під Вугледаром Донецької області доводилося перед наступом скорочувати до мінімуму добову витрату боєприпасів, щоб накопичити запас хоча б на перший день атаки. Він додав, що «вагнерівцям» не вистачало снарядів і результат не змусив себе чекати.

Нагадаємо, що власник ПВК, олігарх Євген Пригожин заявив, що через «снарядний голод» «вагнерівці» зазнають великих втрат.

Exit mobile version