«Крим не наш»: окупаційна влада готується до масштабної евакуації своїх співробітників

«Уряд» тимчасово окупованого Кримського півострова почав формувати списки працівників та їхніх сімей для першочергової евакуації.

Крим зараз.

Фото - скріншот YouTube-відео.

Про те, що у кількох захоплених містах Криму подібні плани фактично готові й навіть затверджені, наприклад, у Красноперекопську, пише «НБН», посилаючись на матеріал «Центру національного спротиву».

Така обережність російських окупантів є свідченням того, що ті не впевнені у гаслі «росія тут назавжди», як це заявляють у місцевих ЗМІ. Тобто основна мета ворога – не залишатися на українських територіях надовго, а встигнути «набити кишені»: на це вказують численні випадки мародерства та експлуатації українських промислових потужностей на захоплених територіях.

Зазначимо, що у російських держорганізаціях, які «вивчають» громадську думку у РФ, отримали термінове завдання на проведення опитування щодо повернення Криму назад під контроль України. Мабуть, цьому сприяв вибух на Керченському мосту, який просто зруйнував російські ілюзії про мир і стабільність на півострові. Після успіхів ЗСУ, Москва вирішила швидше вивчити думку своїх громадян щодо поразки в битві за півострів. Однак дані опитування так і не були опубліковані у відкритих джерелах.

Раніше ми писали, що в Кабміні України дали пояснення, кого з дітей у Бахмуті може торкнутися примусова евакуація.

Exit mobile version