Генерал Сирський розповів про складну ситуацію навколо Бахмута: озвучено план бойовиків ПВК “Вагнер”

У районі міста Бахмут Донецької області ситуація продовжує залишатися складною – російські загарбники не відмовляються від намірів прориву оборони та просування до центральної частини цього населеного пункту, незважаючи на великі втрати.

Олександр Сирський

Фото - glavred.info

Як повідомляє “НБН” з посиланням на інформаційний центр Міноборони, про це заявив командувач Сухопутних військ, генерал-полковник Олександр Сирський.

“Складна ситуація, як і раніше, поблизу Бахмута. Представники загонів Вагнера здійснюють наступ з кількох напрямків, не відмовляючись від спроби прориву оборони наших військ і просунутися до центральних районів міста”, – пояснив військовослужбовець.

Водночас Сирський додав, що під артилерійським вогнем, а також використовуючи танки та інші вогневі засоби, українські військові мужньо відбивають усі спроби противника окупувати місто, тому оборона фортеці продовжується.

Нагадаємо, що 9 березня командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що завдяки діям Сил оборони ворог не зміг взяти місто Бахмут до оперативного оточення, хоча загалом ситуація залишається дуже складною. Крім того, вчора президент України Володимир Зеленський повідомив, що протягом менш ніж за тиждень на Бахмутському напрямку окупанти втратили понад 1 100 військових убитими та 1,5 тисячі пораненими, а також у них спалили понад 10 складів боєприпасів.

Раніше ми вже писали про те, до чого привели великі втрати бойовиків ПВК “Вагнер” в Бахмуті.

Exit mobile version