Резніков прокоментував ситуацію в Криму і вказав на гарний знак для України

Глава оборонного відомства України Олексій Резніков повідомив, що путінські окупаційні сили перейшли до оборони і вказав на ситуацію в тимчасово захопленому Криму.

Олексій Резніков

Фото – rbc.ua

Під час брифінгу глава Міністерства оборони України повідомив, що окупанти риють окопи та будують фортифікаційні укріплення. Перехід загарбників до оборони – гарний знак, який свідчить про віру росіян у контрнаступ ЗСУ, інформує «НБН».

За словами Резнікова, така ж активність загарбників спостерігається на території тимчасово окупованого Кримського півострова, що теж говорить про підготовку ЗС РФ до захисту.

Міністр додав, що перехід армії Путіна до оборони свідчить про те, що країна-агресор зазнала поразки у цій війні. Крім того, іноземні союзники України хочуть її перемоги, тож продовжать підтримувати нашу армію до остаточного розгрому російських військ.

Раніше глава Криму Сергій Аксьонов прокоментував підготовку росіян до захисту на півострові. Ставленик Кремля заявив, що окупанти діють «нестандартно» під час створення оборонної лінії.

Exit mobile version