Ліквідація командира Лисицького: пропагандисти озвучили свою версію смерті окупанта, причетного до Іловайської трагедії

Українські захисники у неділю, 26 березня, ліквідували російського командира, підполковника Дмитра Лисицького, який причетний до організації Іловайського котла у 2014 році. Проте, пропагандисти поспішили озвучити свою версію смерті путінського військового.

Ліквідований командир РФ Дмитро Лисицький

Фото – 24tv.ua

У понеділок, 27 березня, Telegram-канал російської псевдожурналістки Ксенії Собчак «Кровавая барыня» повідомив, що командир 1-го батальйону 247-го десантно-штурмового полку нібито не був ліквідований на війні в Україні, повідомляє «НБН».

У повідомленні сказано, що тіло героя Росії виявили у неділю, 26 березня, у його квартирі у Ставрополі. Нібито Лисицький вчинив суїцид, використавши мисливську рушницю.

Пропагандисти послалися на товаришів по службі окупанта, які стверджують, що в останні тижні він був у пригніченому стані і говорив про самогубство. Командир загарбників нібито переживав через скарги на його неправомірні дії щодо солдатів.

Зазначимо, що підполковник ЗС РФ не лише брав участь у так званій «СВО» в Україні, а й був учасником «військових операцій» Росії у Югославії, Дагестані, Абхазії та Чечні.

Раніше український журналіст Юрій Бутусов заявив, що знищення Лисицького – помста ЗСУ за Іловайську трагедію.

Exit mobile version