Що роблять росіяни з українськими дітьми: Дмитро Лубінець розкрив деталі “перевиховання”

Уповноважений із прав людини Дмитро Лубінець розповів про те, як росіяни намагаються перевиховувати українських дітей, яких вони незаконно вивозять із країни.

Українська дитина

Фото — CNN

Про це повідомляє “НБН“, із посиланням на інтерв’ю Дмитра Лубінця виданню “РБК-Україна“.

У своєму інтерв’ю уповноважений з прав людини розповів про те, що українських дітей, яких самі росіяни незаконно вивозять з території країни, годують пропагандою і розповідають казки про те, що Україна — це штучна країна і її не повинно існувати, тому незабаром Україна має бути приєднана до  РФ.

Крім того, українським дітям у РФ розповідають ще й про те, що в Україні є нацисти і коли вони виростуть, то вони підуть самі воювати проти них за “велику” Росію.

Також Лубінець зазначив, що дітям забороняють розмовляти українською мовою та нав’язують їм свої пропагандистські думки, забирають усі українські документи та видають російські. Робиться це для того, щоб діти назавжди забули, хто вони насправді.

Окрім цього Дмитро Лубінець згадав випадок, пов’язаний із хлопчиком Сергієм, якого незаконно вивезла з території Донецької області сама Марія Львова-Бєлова.  Хлопчика усиновила одна з російських сімей, яка не мала навіть можливості забезпечувати всім необхідним дитину, але погодилася взяти через гроші, а подальша доля Сергія їх зовсім не цікавила.

На щастя, Сергію вдалося повернути додому, але його батьки все ж таки загинули.

Також ми повідомляли про те, що у ЗМІ повідомили, куди росіяни вивозять українських дітей.

Exit mobile version