Як алкоголь впливає на російських військових: дані британської розвідки

Британське Міністерство оборони поділилося інформацією про те, як алкоголь впливає на російських військових у бойових діях проти України.

Армія РФ

Фото — Newsweek

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на звіт британської розвідки.

У джерелі повідомляється про те, що з початку повномасштабної війни проти України армія Російської Федерації зазнала серйозних втрат, а саме близько 200 тисяч осіб. Частина з них була зовсім не через бойові дії, а з інших причин.

Так, представники британського відомства, посилаючись на один із російських телеграм-каналів, розповіли про те, що в російській армії все частіше трапляються ситуації, коли через вживання алкоголю військовими гинуть люди або ж трапляються інші злочини.  У джерелі також зазначили, що алкоголь настільки популярний у Росії, що він уже встиг стати частиною російської армії, тому для них зловживати спиртним у зоні бойових дій – це норма.

Також варто відзначити, що алкоголь це не єдине, що заважає російським військовим нормально воювати. Крім зловживання спиртним солдати армії РФ часто гинуть через дорожньо-транспортні пригоди, через переохолодження, а також через невміле використання зброї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що армія РФ провалила зимовий наступ і тепер готується до контрнаступу ЗСУ.

Exit mobile version