Кулеба розповів, яка ознака свідчить про впевненість росіян у деокупації Криму

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів, що свідчить про впевненість громадян країни-агресора у поверненні Кримського півострова під контроль України.

Дмитро Кулеба

Фото – kmu.gov.ua

У п’ятницю, 7 квітня, керівник зовнішньополітичного відомства України заявив, що росіяни розуміють наближення деокупації Криму. У своєму мікроблозі в Twitter дипломат показав цікаву статистику з пошукової системи РФ «Яндекс», інформує «НБН».

Глава МЗС опублікував дані, які свідчать про те, що громадяни Російської Федерації втратили інтерес до півострова. У березні жителі сусідньої країни здійснили 261 000 пошукових запитів «відпочинок у Криму».

Вже за рік кількість охочих погрітися на сонечку на українському півострові зменшилося, що підтверджує зниження кількості запитів до 129 000. Кулеба переконаний, що це є ознакою усвідомлення росіян швидкого повернення вкраденого Криму.

Нагадаємо, що президент Бразилії запропонував задля завершення війни «поступитися» Кримом Росії. Спікер МЗС України відповів на скандальну пропозицію.

Exit mobile version