Одночасно на чотирьох напрямках: у Міноборони розповіли про наступ окупантів на Донбасі

Заступниця глави Міністерства оборони України Ганна Маляр розповіла про ситуацію на Донеччині. За її словами, путінські окупаційні сили йдуть у наступ на чотирьох напрямах.

Бахмут

Фото – nytimes.com

В ефірі національного телемарафону представниця оборонного відомства розповіла, що армія Путіна на сході нашої країни наступає одночасно на чотирьох напрямках – Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському, повідомляє «НБН».

За словами заступниці міністра, Донбас залишається епіцентром бойових дій, у цьому регіоні тривають запеклі битви майже скрізь. На Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському напрямах російські війська не можуть досягти поставленої мети, там йдуть дуже гарячі битви.

На Бахмутському напрямі боями охоплено як місто-фортеця, так і передмістя. Оскільки найманці армії Пригожина ослабли, на заміну «вагнерівцям» РФ відправляє спецназівців та десантно-штурмові загони. Окупанти знищують усе на своєму шляху, застосовуючи тактику «випаленої землі».

Ворожий артилерійський вогонь по Бахмуту став більш інтенсивним, також загарбники, як і раніше, активно використовують бойові літаки для завдання ударів.

Раніше спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив про ситуацію із постачанням для захисників Бахмута.

Exit mobile version