Готові використати “живий щит”: у ОК “Південь” розповіли, як окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ на Херсонщині

Армія Російської Федерації готова прикриватися місцевим населенням на лівому березі Херсонської області під час контрнаступу ЗСУ.

Херсонщина

Фото — Корреспондент.net

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на заяву керівника об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони та охорони півдня Наталії Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Наталія Гуменюк розповіла, що на лівому березі Херсонської області російські окупаційні війська здійснюють постійні маневри. Більш слабкі війська, які в основному складаються з мобілізованих росіян, підтягують ближче, а сильні підрозділи, які насправді готові тримати лінію оборони, залишають ззаду. За словами Гуменюк, такі дії російської армії є традиційними, адже так само армія РФ діяла і на правому березі Херсонщини.

Також вона зазначає, що Сили оборони України ведуть досить складну роботу на південному напрямку, оскільки там лінія фронту проходить вздовж річки Дніпро, що є складною перешкодою.

Крім того, керівник прес-центру зазначила, що хороші новини щодо ситуації на південному напрямку обов’язково будуть, тільки для цього необхідно зробити так, щоб українські війська були в повній безпеці.

Раніше ми повідомляли про те, що ЗСУ посіли позиції на лівому березі Херсонщини.

Exit mobile version