Гіркін вкотре розкритикував війну РФ проти України: терорист поскаржився на три великі провали окупантів

Колишній «міністр оборони ДНР», екс-офіцер ФСБ РФ Ігор Гіркін (Стрєлков) вкотре різко розкритикував так звану «спецоперацію» Росії в Україні.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Фото – delfi.lt

В ефірі однієї з пропагандистських програм терорист розкритикував РФ за провали в Україні, поскаржившись на три головні поразки путінських військ.

Про це інформує «НБН» з посиланням на видання Оbozrevatel.

За словами Гіркіна, серйозною поразкою ЗС РФ став відступ із Київської, Сумської та Чернігівської областей. Також провал російських загарбників спіткав на Харківщині та на правобережжі Херсонщини.

Колишній «міністр оборони ДНР» незадоволений тим, що РФ отримає як «головного патріота країни» російського олігарха, власника «вагнерівців» Євгена Пригожина, найманці якого скоюють військові злочини, вбиваючи українських військовополонених.

Терорист зазначив, що після таких «успіхів» окупантів в Україні Захід та НАТО перестали боятися погроз Кремля, вважаючи, що Москва не зможе їх виконати.

Раніше Гіркін грубо образив речника Держдуми РФ В’ячеслава Володіна і пояснив, чому кремлівський диктатор Володимир Путін все ще займає президентське крісло.

Exit mobile version