Дві нові цілі для ракетних атак на Україну: в ОК «Південь» розповіли, що не дає спокою окупантам

Глава прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк пояснила нові цілі ракетного обстрілу російських загарбників по території нашої країни.

Запуск ракети

Фото – slovoidilo.ua

В ефірі національного телемарафону керівниця прес-центру прокоментувала нові ракетні удари військ Російської Федерації по Україні, інформує «НБН».

За словами речниці оперативного командування «Південь», країна-агресор продовжує випуск ракет і снарядів для атак на нашу країну. Тепер путінські окупаційні сили напередодні анонсованого контрнаступу захисників намагаються зруйнувати логістичні центри та маршрути, щоб завадити постачанню зброї для армії України.

Гуменюк зазначила, що окрім спроб зірвати майбутню військову операцію ЗСУ, росіяни не відмовилися від обстрілів українських енергетичних об’єктів. У пропагандистських пабліках обурюються через те, що в сусідній країні «давно не вимикалося світло».

Глава прес-центру зазначила, що ЗС РФ таким чином продовжує демонструвати «силу і міць» на тлі своїх численних провалів на фронті.

Зазначимо, що у Військово-морських силах України повідомили про кількість ворожих ракет у Чорному морі, оцінивши загрозу нових обстрілів.

Exit mobile version