Оборона Бахмута: Сирський повідомив про ситуацію в місті, розповівши про успіхи захисників

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський розповів про складну ситуацію в найгарячішій точці фронту – місті Бахмут Донецької області.

Українські захисники у Бахмуті

Фото – reuters.com

У понеділок, 1 травня, воєначальник повідомив, що на Бахмутському напрямі продовжуються інтенсивні бойові дії. За його словами, путінські окупаційні сили намагалися прорвати оборону захисників у кількох напрямках, здійснюючи численні атаки.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Telegram-канал Military Media Center.

Генерал зазначив, що всі спроби російських загарбників не увінчалися успіхом, завдяки стійкості та мужності наших воїнів. Однак окупанти заради просування вперед докладають максимум зусиль і нічого не шкодують задля досягнення цієї мети.

Як розповів Сирський, росіяни постійно кидають нові штурмові групи армії Пригожина, найманців інших приватних військових компаній, десантників. При цьому «визволителі», як і раніше, не можуть взяти Бахмут під контроль.

Командувач додав, що на окремих ділянках міста українські військові контратакували путінські сили, змусивши окупантів залишити деякі позиції.

Раніше представник Нацгвардії України повідомив про ситуацію у Мар’їнці та Бахмуті.

Exit mobile version