Україна має відмовитись від звільнення Криму: Ташева розповіла, як деякі західні політики реагують на деокупацію півострова

Постійний представник президента України в автономній республіці Крим Таміла Ташева розповіла, як західні політики реагують на майбутню деокупацію півострова.

Таміла Ташева

Фото - Новинарня

Про це повідомляє “НБН“, із посиланням на інтерв’ю Ташевій виданню “PAP“.

У своєму інтерв’ю Ташева розповіла, що деякі західні політики говорять про те, що Україна не повинна звільняти Кримський півострів, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Ташева уточнила, що йдеться не конкретно про країни, які категорично проти звільнення Криму, а лише про політиків, які не погоджуються з деокупацією півострова.

Ташева пояснила, що вони вважають, що це призведе до чогось дуже поганого та спровокує російський уряд. Також західні політики говорять і про те, що це не принесе жодної користі місцевим жителям.

Водночас, офіційний представник президента в Криму повідомила, що вона не вірить у те, що Путін не зможе застосувати тактичну ядерну зброю проти України, оскільки в такому разі йому настане кінець.

Варто нагадати, що раніше влада Криму почала готуватися до можливої ізоляції.

Exit mobile version