Пропагандисти не можуть визначитися з версією: Ігнат прокоментував реакцію РФ на катастрофи у Брянській області

Спікер Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат прокоментував реакцію росіян на авіакатастрофи у Брянській області. За його словами, рупори путінського режиму не можуть визначитися із версією інцидентів.

Юрій Ігнат

Фото – mil.in.ua

В ефірі національного телемарафону Ігнат підтвердив, що в суботу, 13 травня, у Брянській області впали два бойові літаки та три гелікоптери. Пілоти цих повітряних бойових машин були одними з найкращих у ЗС РФ і саме вони вбивали людей у Сирії, інформує «НБН».

За словами спікера Повітряних сил, третій гелікоптер також зник із незрозумілих причин, про що не особливо говорять у країні-агресорі, щоб той день не став ще чорнішим для самих росіян.

Полковник зазначив, що рупори путінського режиму звинувачують у катастрофах то партизанів, то українські винищувачі, то роботу протиповітряної оборони як РФ, так і України.

Військовий зауважив, що у росіян істерика, яка дуже тішить українців. Крім втрат літаків і гелікоптерів держава-терорист, втрачаючи найкращих льотчиків, зможе готувати нових, проте якість цих пілотів буде набагато гіршою.

Раніше Ігнат розповів про перевагу переданих Британією Україні ракет Storm Shadow.

Exit mobile version