Готуються до контрнаступу ЗСУ: Федоров розповів, як на Запоріжжі окупанти використовують «водну стихію»

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, як на території тимчасово захопленої Запорізької області путінські солдати готуються до українського контрнаступу.

Російський окупант

Фото – rbc.ru

В ефірі національного телемарафону міський голова повідомив, що на Запоріжжі російські загарбники готуються до того, що їм доведеться тримати оборону у напрямку до Мелітополя, для чого окупанти зводять не лише звичайні фортифікаційні споруди, інформує «НБН».

За словами Федорова, щоб зупинити наступ захисників, «визволителі» створюють природні перешкоди, затоплюючи деякі території. Також ворог мінує поля на десятки кілометрів.

У своєму Telegram-каналі посадовець уточнював, що два тижні тому росіяни навмисне затопили район селища міського типу Михайлівка, така ж ситуація в зоні населених пунктів в Якимівському районі області.

Мер зазначив, що в Ганнівці, Петрівці, Єлизаветівці та В’язівці давно пересохли річки, тому загарбники, мабуть, використовують для затоплення полів «водну стихію» зі зрошувального каналу.

Раніше в Генеральному штабі ЗСУ розповіли про цинічні дії путінських солдатів на тимчасово захопленій території Запорізької області.

Exit mobile version