У Міноборони РФ заявили про візит Шойгу в Україну: що відомо про його «інспекцію» на Запорізькому напрямку

У Росії заявили, що глава оборонного відомства країни-агресора Сергій Шойгу нібито побував на тимчасово захоплених територіях України. Міністр нібито проінспектував окупантів на Запорізькому напрямку.

Сергій Шойгу

Фото – rbc.ru

У п’ятницю, 19 травня, Міністерство оборони держави-терориста заявило, що Шойгу нібито побував у зоні так званої «спецоперації». Соратник Путіна прибув на тимчасово окуповану територію України, щоб проінспектувати ЗС РФ та вручити державні нагороди загарбникам, інформує «НБН».

У повідомленні сказано, що міністр побував на передовому пункті управління одного з об’єднань угруповання військ «Схід» на Запоріжжі, заслухавши доповіді командувача та офіцерів щодо ситуації на основних тактичних напрямках.

У свою чергу Шойгу зажадав від командирів забезпечити путінських солдатів на передовій усім необхідним і подбати про їхнє безпечне розміщення. Також путінський генерал вручив окупантам нагороди, закликавши їх «берегти себе».

Нагадаємо, що власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин раніше висміяв Шойгу, який не приїхав у Бахмут на його запрошення. В Інституті вивчення війни розповіли, кого олігарх мріє поставити головою Міноборони РФ.

Exit mobile version