На закритому об’єкті, але в безпеці стало відомо, в яких умовах живуть командири-захисники «Азовсталі» в Туреччині

Дружина захисника Маріуполя та за сумісництвом командира полку "Азов" Дениса "Редіса" Прокопенко розповіла про те, як живуть захисники "Азовсталі" у Туреччині.

Денис Прокопенко

Фото - УНІАН

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на інтерв’ю Прокопенка “Укрінформ“.

Так, зі слів Катерини Прокопенко стало відомо про те, що командири Азова, які згідно з домовленостями були відправлені до Туреччини після їхнього звільнення з полону, на даний момент живуть на закритому об’єкті. Але все ж таки, як додала Катерина, вони мають доступ до інформації.

Дружина “Редіса” розповіла, що вона зараз живе у ситуації, коли їй чи не щодня пишуть інші дружини полонених військових, говорячи, що її чоловік перебуває на відпочинку. Катерина заявила, що це зовсім не так. Оскільки бійці зараз перебувають на закритому об’єкті, у них регламентовані дзвінки і все за розкладом, але все ж таки — це набагато краще, ніж у російському полоні, бо тут немає тортур.

Крім того, вона зазначає, що навіть сама не знає точно місцезнаходження свого чоловіка, оскільки це має залишатися в секреті. Крім цього, вона уточнила, що якби бійці й надалі залишалися в російському полоні, то з їхнім здоров’ям могли б статися незворотні речі.

Зазначимо, раніше ми писали про звільнених захисників Азовсталі.

Exit mobile version