Заохочення патріотичного прагнення не допомогло: розвідка Британії з’ясувала, що погіршило дисципліну в армії Путіна

Розвідка Великобританії повідомила, які події в Росії погіршили дисципліну в путінських окупаційних силах, а також на чому концентрувалася країна-агресор для вирішення відповідної проблеми.

Мобілізація в Росії

Фото – tass.ru

Британська розвідка стверджує, що примусова мобілізація в Російській Федерації спричинила погіршення дисципліни в окупаційній армії Путіна.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на сторінку в Twitter Міністерства оборони Сполученого Королівства.

У відомстві посилаються на дані незалежних російських журналістів про розгляд судами країни-агресора 1053 справ про самовільне відлучення особового складу. Така кількість справ про «самоволку», розглянутих з січня по травень цього року, більша, ніж була розглянута за весь минулий рік.

Розвідка Великобританії зазначає, що командування ЗС РФ докладало всіх зусиль, щоб підтримувати дисципліну в путінських військах, проте проблеми посилилися, ймовірно, з початком мобілізаційних заходів у Росії у жовтні 2022 року.

Москва не стала усувати корінні розчарування солдатів, щоб усунути проблеми з дисципліною, зосередивши зусилля на заохоченні патріотичного прагнення, що не дало належного результату.

Раніше британська розвідка розповіла, як Кремль використовуватиме бойові дії у Бєлгородській області.

Exit mobile version