Втратили під Кремінною взагалі цілий полк – окупанти поскаржилися на командування, яке кинуло їх на забій

У Мережі поширюється чергове відеозвернення російських загарбників, які скаржаться на командування, яке використовує їх як «гарматне м'ясо» в Україні.

Російські окупанти

Фото – news.sky.com

Окупанти, які воюють в Україні три місяці, записали відеозвернення зі скаргами на командування армії Путіна. Відповідні кадри опублікував Telegram-канал Astra, інформує «НБН».

За словами загарбників, їм призначили нового командира батальйону, який є уродженцем України. Воєначальник командував «визволителями» під Кремінною Луганською області, де російська армія втратила цілий полк.

Путінські солдати додали, що їх кинули в ямі під обстрілами та погрожували вбивством у відповідь на прохання надати рації. Окупанти скаржаться, що їх просто кидають на забій, командування не дорожить особовим складом, даючи зрозуміти, що на місце ліквідованих бійців вони привезуть нове «гарматне м’ясо».

«Визволителі» висунули умову для участі в боях – надати їм засоби зв’язку, забезпечити евакуацію та підтримку артилерії. Проте командування вимогу проігнорувало, заявивши, що їх все одно відправлять на позиції.

Раніше в Мережі опублікували відеозвернення дружин мобілізованих із Республіки Татарстан РФ. Росіянки поскаржилися Путіну на командування «ДНР», яке використовує їхніх чоловіків як витратний матеріал.

Exit mobile version