ЗСУ намагаються прорватися на Мелітопольському напрямі: терорист Гіркін розповів про запеклі бої в Запорізькій області

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін розповів про те, що зараз на території Запорізької області Збройні сили України ведуть активні спроби наступу.

ЗСУ

Фото - Tufts Now

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на заяву терориста Гіркіна.

Він розповів про те, що на даний момент на фронті в Запорізькій області ведуться максимально запеклі бої, через які навіть не можна дізнатися про результати тих чи інших подій.

Терорист Гіркін стверджує, що зараз українські військові ведуть активні спроби прорвати лінію фронту на Мелітопольському напрямі, але, як сказав сам Гіркін, поки що їм це не вдається. Терорист стверджує, що цієї ночі бійці ЗСУ знову спробували просунутися ближче до Мелітополя, але їм це “нібито” не вдалося.

Військовий злочинець стверджує, що у випадку, якщо армія Російської Федерації зможе утримати лінію фронту на Мелітопольському напрямі, через 4-5 українські військові перестануть наступати так активно і перейдуть на іншу ділянку фронту.

“Поки що можна говорити про те, що битва почалася для наших військ успішно, але про підсумки судити не просто рано, а взагалі не можна”, – заявив Стрєлков.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ атакували окупантів на Арабатській косі.

Exit mobile version