Росія хоче вступити у війну з НАТО: засновник “Білого легіону” розповів про появу ядерного комплексу “Тополь-М” у Білорусі

Засновник "Білого легіону" Бульба зробив заяву щодо того, що Російська Федерація може вступити у війну з Північноатлантичним альянсом та розповів, що про це свідчить.

Тополь-М

Фото - Вікіпедія

Про це пише “НБН” із посиланням на заяву засновника “Білого легіону“.

Якщо вірити його словам, стає відомо, що Російська Федерація могла ввезти до Білорусі стратегічний ядерний комплекс під назвою “Тополь-М”, який здатний вражати будь-які цілі в діапазоні 12 тисяч кілометрів.

Бульба вважає, що цілком можливо, що Російська Федерація хоче розпочати війну з НАТО і починає провокувати учасників альянсу. Він пояснює це тим, що окупанти можуть запустити ядерну ракету з території Білорусі, щоб удар у відповідь прийшовся не по Російській Федерації, а саме по білоруській стороні. Засновник “Білого легіону” назвав це “підлістю Путіна”.

Також Бульба сказав, що не здивується, якщо диктатор Путін здійснить запуск ядерної ракети з території Білорусі без відома самопроголошеного президента Лукашенка.

Зазначимо, раніше Путін прокоментував надання ядерних снарядів для Білорусі.

Exit mobile version