Удар по Чонгарському мосту: у Херсонській облраді висловилися про вплив інциденту на ситуацію на лівобережжі

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський прокоментував «бавовну» на Чонгарському мосту на кордоні області із тимчасово захопленим Кримом. Чиновник пояснив, як цей інцидент може вплинути на ситуацію на лівобережжі.

Чонгарський міст після удару

Фото – t.me/SALDO_VGA/929

В ефірі «24 каналу» Соболевський заявив, що приліт по Чонгарському мосту – хороша новина для України. Чиновник нагадав, що Антонівський міст часто захисники накривали вогнем, щоб зупинити постачання для угруповань ЗС РФ, інформує «НБН».

За словами представника Херсонської облради, відпрацювання ворожої логістики говорить про можливу швидку зміну ситуації на лівому березі регіону.

Соболевський пояснив, що, якщо міст стане непридатним для перевезень, росіяни втратять постійне забезпечення, незважаючи на певні запаси боєприпасів на складах.

Також на тлі розмов про активну фазу контрнаступу ЗСУ удар по Чонгарському мосту чинив сильний психологічний ефект на росіян, які бояться атак захисників.

Раніше стало відомо, що окупанти завозять тонни вибухівки на територію «Кримського титану». В ОК «Південь» спрогнозували наслідки підриву хімічного заводу.

Exit mobile version