Білорусам приготуватися: полк Калиновського записав звернення до народу

Представники полку Кастуся Калиновського, який входить до складу міжнародного легіону Збройних сил України, записали відеозвернення до власного народу і закликали їх бути готовими.

Полк Каліновського

Фото - Malanka

Про це пише “НБН” із посиланням на полк Калиновського.

Із заяв представників білоруського добровольчого формування стає відомо, що, швидше за все, вони готуються покласти край владі білоруського диктатора Олександра Лукашенка. Під час виступу бійці полку заявили, що зараз якраз таки настав слушний час для знищення тиранії. Також вони окремо звернулися і до військових Збройних сил Білорусі, закликавши їх ні в якому разі не брати участь у війні в Росії.

“Відповідні умови для знищення диктатури наближаються. Це початок кінця великої тиранії. Я звертаюся до всіх білоруських військових: не беріть участі у внутрішньому конфлікті Росії, ця громадянська війна нас не стосується.

Ми маємо Білорусі резерв, який включає військових та просто громадян, які готові визволяти Білорусь від окупації. Нам будуть потрібні люди для рішучих дій. Вступайте до загонів самооборони. Кожне місто, кожна вулиця, будьте готові для контролю за своєю територією та підтримки порядку» — офіційна заява полку імені Кастуся Каліновського.

Зазначимо, раніше ми писали про ситуацію у Ростові.

Exit mobile version