РФ завдала ракетних ударів по великому скупченню людей у Краматорську: у МВС озвучили деталі трагедії (ФОТО)

Сьогодні, двадцять сьомого червня, війська Путіна завдали ракетних ударів по території міста Краматорська. Ворожі ракети влучили в район закладу харчування, де в той момент перебувало велике скупчення людей.

Краматорськ

Фото - censor.net

Як інформує “НБН“, про це йдеться в заяві керівника Офісу президента України Андрія Єрмака.

У своєму повідомленні він зазначив, що Росія завдала два ракетні удари по Краматорську. Одне з влучень припало на заклад харчування, що розміщується в центрі міста. Друге – по с. Біленьке.

Своєю чергою, під час ефіру національного телемарафону керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що біля закладу громадського харчування в Краматорську, який атакували росіяни, у момент удару було велике скупчення людей.

Трохи згодом “Радіо Свобода” повідомило, що внаслідок ракетного удару постраждали п’ятнадцять осіб.

Ще пізніше глава Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що наслідками ворожого удару по Краматорську стала загибель двох людей. Ще двадцять дві людини отримали травми, серед яких одна дитина.

Наразі, за його словами, триває розбір завалів, під якими можуть перебувати люди.

До слова, це далеко не перший удар РФ по Краматорську. Раніше ми вже публікували відео розбору завалів у місті після ракетного удару Росії.

Exit mobile version