Російські диверсанти намагалися прорватися на Сумщину: в ОК «Північ» повідомили про вбитих мирних жителів

У понеділок, 3 липня, диверсійна група ЗС РФ намагалася прорватися у Сумську область. План окупантів провалився, і вони відкрили вогонь по місцевих жителях.

Загиблий житель Сумщини внаслідок проникнення ДРГ РФ

Фото – t.me/ok_pivnich1/3657

В оперативному командуванні «Північ» повідомили, що окупанти здійснили черговий теракт щодо жителів Сумщини. Зокрема, стало відомо про двох загиблих із прикордонного населеного пункту та ще одного пораненого, інформує «НБН».

Жителі Сумської області стали жертвами російських диверсантів, які намагалися проникнути на територію регіону. Ворожа ДРГ не досягла мети і з метою залякування відкрила вогонь по цивільним.

В ОК «Північ» вкотре закликали жителів прикордонних населених пунктів, які знаходяться близько до російської території, виїхати з небезпечних районів, щоб зберегти своє здоров’я та життя.

Нагадаємо, що 3 липня путінські війська атакували Суми іранськими дронами-камікадзе. Росіяни завдали удару по центру міста, внаслідок якого було пошкоджено два житлові багатоповерхові будинки і будівлю СБУ. Сьогодні мер Олександр Лисенко повідомив, що кількість жертв збільшилась.

Exit mobile version