РФ знайшла заміну найманцям Пригожина: європейська розвідка з’ясувала, кого відправлять на фронт замість «вагнерівців»

Москва знайшла заміну бойовикам ПВК «Вагнер» в Україні, про що стало відомо європейській розвідці. РФ має намір закрити прогалини на фронті, які залишили найманці олігарха Євгена Пригожина.

"Кадирівці"

Фото – stopcor.org

Агентство Bloomberg, посилаючись на представників європейської розвідки, повідомило, що Російська Федерація відправить на фронт в Україну замість армії Пригожина в’язнів та чеченських бойовиків, інформує «НБН».

Після того, як «кухар Путіна» вивів своїх найманців із Бахмута Донецької області, Москві довелося направити туди велику кількість окупантів, послабивши їхні позиції на півдні країни.

Начальник ГУР МОУ Кирило Буданов раніше заявив, що група «Вагнера» більше не воюватиме в Україні, зазначивши, що армія олігарха була найбоєздатнішим підрозділом серед усіх загарбників.

Найближчими тижнями РФ направить на фронт в Україну в’язнів та чеченських бойовиків. Кількість засуджених у ЗС РФ збільшилася до 15 000 осіб і, ймовірно, їх буде більше. Щодо чеченських підрозділів наразі не відомо, скільки додаткових сил зміг надати армії Росії глава республіки Рамзан Кадиров.

Нагадаємо, пропагандист Дмитро Кисельов в ефірі програми «Вести недели» повідомив росіянам, скільки грошей витратив Кремль із держбюджету на фінансування «вагнерівців».

Exit mobile version