Удар по Макіївці 5 липня: у Міноборони України повідомили, що зберігалося на знищеному складі окупантів

Заступниця глави Міністерства оборони України Ганна Маляр прокоментувала обстріл українськими військами об'єкту «другої армії світу» у тимчасово захопленій Макіївці Донецької області.

Російський окупант

Фото – rueconomics.ru

Заступниця міністра оборони у своєму Telegram-каналі зазначила, що захисники щодня виявляють та ліквідують склади й логістичні вузли путінських окупаційних сил, інформує «НБН».

Маляр повідомила, що в середу, 5 липня, Сили оборони знищили шість складів боєприпасів ЗС РФ на одному лише Таврійському напрямку. Таким чином ЗСУ відповідають ворогові на його лобові штурми, завдаючи болючих точкових ударів по важливих об’єктах російських загарбників.

Представниця оборонного відомства також повідомила деталі про приліт у тимчасово окупованій Макіївці, назвавши його ефективною роботою українських артилеристів та аеророзвідників, які коригували завдання удару.

Заступниця міністра додала, що захисники ліквідували великий склад російських військ, де «визволителі» зберігали суттєвий запас артилерійських снарядів та ракет для реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Раніше стало відомо, якими ракетами захисники вдарили по мосту у Чонгарі 22 червня.

Exit mobile version