Окупанти закрили на в’їзд та виїзд Кремінну і Рубіжне: чому намагаються запобігти росіяни

Російські загарбники закрили на в'їзд та виїзд Кремінну і Рубіжне Луганської області. Голова військової адміністрації Сєвєродонецького району Роман Власенко розповів, чому окупанти вдалися до таких заходів.

Кремінна

Фото – theins.ru

В ефірі телеканалу Еspreso чиновник повідомив, що зараз неможливо потрапити до Кремінної та Рубіжного, оскільки «визволителі» закрили міста на в’їзд та виїзд, інформує «НБН».

За словами керівника військової адміністрації Сєвєродонецького району, таким чином путінські солдати намагаються зменшити витік інформації щодо присутності підрозділів «другої армії світу» у населених пунктах, оскільки росіяни не довіряють місцевим жителям.

Власенко додав, що водночас до міст заїжджають остарбайтери та громадяни держави-терориста. Багато повідомлень надходить про те, що у Рубіжному з’явилися цивільні буряти та кавказці. Таким чином окупанти збільшують відсоток росіян у тимчасово захоплених містах.

Раніше ЗМІ повідомили про складну гуманіторну ситуацію на території тимчасово окупованої Луганщини та в обласному центрі. У «народній республіці» запанікували через переповнені тілами «визволителів» морги.

Exit mobile version