Україна не залишить у спокої Кримський міст: заступник Буданова натякнув на нову «бавовну»

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Вадим Скібіцький натякнув на можливість нових атак на міст у Керченській протоці, який має стратегічне значення для окупантів.

Кримський міст

Фото – ria.ru

В інтерв’ю каналу «Ми – Україна» заступник Буданова нагадав, що за рахунок Кримського мосту росіяни забезпечують підрозділи армії Путіна на півдні нашої країни, інформує «НБН».

За словами генерала, транспортний перехід через Керченську протоку став стратегічно важливим об’єктом для держави-терориста ще з часів окупації Криму, коли Москві не вдалося створити сухопутний коридор з території РФ на півострів й створити «Новоросію».

Тому, як зазначив представник ГУР, Кримський міст роками є ключовим шляхом для забезпечення загарбників на тимчасово окупованих територіях півдня України.

Скібіцький додав, що перешкода функціонуванню цього об’єкта стане суттєвим ударом для росіян. У захисників є можливість завдавати ударів по мосту, змушуючи окупантів обирати інші незручні логістичні маршрути.

Нагадаємо, що «влада» Криму побоюється нових прильотів по Керченському мосту, у зв’язку з чим жителям півострова і росіянам заборонили знімати фото та відео на об’єкті.

Exit mobile version