У мене стріляв командир – полонений окупант поскаржився на ставлення офіцерів в армії Путіна

Полонений російський загарбник, уродженець Магаданської області Айняургін Матвій поскаржився на ставлення офіцерів в армії Путіна. За словами загарбника, до солдатів ставляться, як до тварин, командири стріляють у них.

Російський окупант

Фото – rueconomics.ru

Полонений чукча розповів, що офіцери постійно обманюють путінських солдатів, погрожують їм розправою. Айняургін підписав контракт із оборонним відомством країни-агресора, його обіцяли відправити в тил на будівництво укріплень, інформує «НБН» з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Однак росіянина визначили у ПВК «Ветерани» при 55-й окремій мотострілецькій бригаді ЗС РФ, направивши на передову в опорний пункт «Ротор».

За словами «визволителя», у нього одразу почалися конфлікти з командиром, який вимагав, щоб окупант вирушив на позицію, погрожуючи «обнуленням».

Айняургін відмовився виконувати наказ і вирішив утекти. При спробі сховатися офіцер вистрілив йому в сідницю, проте загарбник зміг врятуватися. Незабаром путінський солдат потрапив у полон до захисників.

Окупант заявив, що не вважає себе росіянином, зазначивши, що з цим народом чукчі воювали три сторіччя. Айняургін зізнався, що до мобілізації жив в оленярському пасовищі, де йому було добре.

Нагадаємо, друг Гіркіна розповів, як путінських солдатів кидають на кулемети українських військових та як окупанти давили своїх БМП.

Exit mobile version