Окупанти чіпляються за кожен метр: у Міноборони розповіли, на якій ділянці фронту йдуть запеклі бої

Заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр повідомила, що в районі Бахмута Донецької області тривають важкі бої. Російські загарбники чіпляються за кожний метр землі.

ЗСУ

Фото – slovoidilo.ua

У своєму Telegram-каналі представниця оборонного відомства повідомила, що на Бахмутському напрямку захисники проводять успішні наступальні операції на южному фланзі навколо міста-фортеці, інформує «НБН».

За словами заступниці голови Міноборони, запеклі бої точаться в районі Андріївки, Кліщіївки та Курдюмівки. На цій ділянці фронту російські загарбники чіпляються за кожен зайнятий метр землі, чинять сильний опір. Вона додала, що путінські окупаційні сили застосовують резерви, проте водночас зазнають великих втрат.

Маляр розповіла, що захисники стримують наступи армії Путіна на Лиманському та Куп’янському напрямках. «Визволителі» намагаються продавити оборону українських бійців, проте їхні спроби не увінчуються успіхом.

Раніше представник Східного угруповання військ Сергій Череватий пояснив, яке значення для звільнення Бахмута має деокупація Андріївки.

Exit mobile version