У МВС звернулися до українців після удару по Кривому Рогу: Клименко попередив, що буде з тими, хто опублікує кадри прильотів

Голова Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко після ранкового обстрілу Кривого Рогу звернувся до громадян із закликом не публікувати кадри прильотів. Він розповів, які заходи вживатимуть стосовно тих, хто ігнорує заборону.

Ігор Клименко

Фото – vin.gov.ua

У своєму Telegram-каналі глава МВС нагадав, що в нашій країні 17-й місяць триває повномасштабна війна, але досі знаходяться українці, які грають на руку російським окупантам, знімаючи та публікуючи кадри ударів практично у прямому ефірі, інформує «НБН».

За словами міністра, пропагандисти країни-агресора дуже радіють відео та фотографіям з місця прильотів. З цієї причини тим громадянам, які не усвідомлюють, яку загрозу несуть їхні дії, це пояснюватимуть особисто з «кримінальним кодексом у руках».

Нагадаємо, що на початку місяця заступниця міністра оборони Ганна Маляр передала важливе прохання захисників адміністраторам Telegram-каналів.

Exit mobile version