Ситуація на Куп’янському напрямі: Череватий висловився про можливість реваншу окупантів біля міста

Представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив про ситуацію на Куп'янському напрямі, оцінивши можливість реваншу армії Путіна у районі міста.

Сергій Череватий

Фото – facebook com sergij cerevatij

В ефірі програми «Свобода. Ранок» у понеділок, 7 серпня, Череватий повідомив, що путінські окупаційні сили намагаються наступати на Лимано-Куп’янському напрямі, інформує «НБН».

За словами представника Східного угруповання військ, вже кілька тижнів поспіль у цій зоні фронту ЗС РФ ескалують ситуацію, шукають слабкі місця в обороні захисників, активно залучають артилерію та намагаються проводити наступальні операції.

Говорячи про можливість загарбників взяти позиції, які звільнили ЗСУ, Череватий зазначив, що росіяни живуть цим реваншем. Окупантів принизили, за лічені дні викинувши з Харківщини, де вони залишили снаряди та техніку.

Тому ворог хотів би відплатити за поразку та прорватися в район Куп’янська, проте українські військові знають про плани росіян, а також про їхні підрозділи та командирів на цьому напрямі. З цієї причини кілька тижнів загарбники не можуть досягти успіху.

Нагадаємо, у Міноборони розповіли про бої за Мар’їнку та Авдіївку, розкривши мету окупантів на Донеччині.

Exit mobile version