ПВК «Вагнер» у Білорусі: Данілов розповів, для яких цілей Путін може використати армію Пригожина

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що ПВК «Вагнер» продовжує виконувати завдання країни-агресора, тому слід уважно стежити за діями бойовиків.

ПВК "Вагнер"

Фото – ura.news

У коментарі виданню LIGA.net чиновник нагадав, що найманці армії Пригожина – вбивці та професійні терористи, які можуть здійснювати провокації, інформує «НБН».

Данілов не відкидає, що «вагнерівці» своєю активністю можуть відволікати союзників Києва від України, крім того, Кремль може задіяти бойовиків і для «інших речей».

Секретар РНБО пояснив, що російський диктатор може ухвалити рішення йти ва-банк і використовувати ПВК, щоб спровокувати Альянс і дивитися, чи буде НАТО застосовувати 5 статтю.

Чиновник назвав абсурдом те, що Москва намагається відхреститися від армії Пригожина, оскільки група «Вагнера» воювала на боці держави-терориста і продовжує виконувати її завдання.

Тому за бойовиками слід уважно стежити, розуміючи, що Кремль рано чи пізно може їх задіяти. Для найманців Білорусь – не пансіонат для відпочинку й щомісяця їм платять великі гроші.

Нагадаємо, у Польщі розповіли, чи закриватимуть кордон з огляду на загрозу з боку «вагнерівців» на території РБ.

Exit mobile version