Ми тримаємо слово – в ОК «Південь» прокоментували сезон «бавовни» у Криму

Глава прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала заяву оборонного відомства країни-агресора про нібито нічну атаку БПЛА на Кримський півострів.

Вибухи у Криму

Фото – reuters.com

В ефірі програми «Свобода. Ранок», коментуючи заяви Міноборони РФ про те, що Севастополь нібито вночі 10 серпня атакували 11 безпілотників, наповнила, що Сили оборони обіцяли сезон «бавовни» у Криму, повідомляє «НБН».

«Ми тримаємо слово», – зазначила речниця оперативного командування «Південь», наголосивши, що вибухи на тимчасово окупованому півострові абсолютно вписуються в логіку та тактику ведення війни.

Начальниця прес-центру пояснила, що «хлопки» у Криму також є важливою складовою контрнаступу ЗСУ, коли знищується потенціал ворога, ліквідуються його ресурси та резерви у глибокому тилу.

Говорячи про нібито атаку БПЛА на півострів цієї ночі, Гуменюк заявила, що розкриватимуть причетність до операцій Сил оборони лише після перемоги.

Нагадаємо, що вночі у Криму чули вибухи у Сакському районі. Також окупанти повідомили, що над Севастополем літали дрони.

Exit mobile version