Брали все, що «погано лежить», ґвалтували жінок – полонений окупант розповів про звірства росіян у Херсоні

Окупант ЗС РФ, уродженець Тореза Донецької області Олександр Суботін розкрив правду про діяльність російських загарбників у Херсоні. «Визволитель» зізнався, що путінські солдати творили звірства в місті.

Російські окупанти в Херсоні

Фото – apnews.com

Журналіст Юрій Бутусов у своєму Telegram-каналі опублікував відео допиту 29-річного загарбника, який народився в Україні та пішов воювати проти своєї країни, інформує «НБН».

За словами Суботіна, солдати путінських окупаційних сил порушували закон у Херсоні, де він перебував до 20 вересня минулого року. «Визволитель» зізнався, що військові з батальйону його товариша чинили в місті звірства, промовчавши про діяльність свого підрозділу.

Військовий ЗС РФ зазначив, що від «друга з 1-го батальйону» він знає, що солдати «другої армії світу» знущалися з херсонців, ґвалтували жінок і крали все, що «погано лежить».

Раніше український журналіст опублікував відеозвернення мобілізованого з Республіки Якутія РФ. Загарбник скаржиться, що він воює в Україні майже рік, проте командування не дає йому відпустки й відправляє на позиції, які активно обстрілюються ЗСУ.

Exit mobile version