Командування окупантів кинуло священика РПЦ на передову: церковник пошкодував, що рвався на війну

Протоієрей Російської православної церкви на ім'я Сергій мріяв поїхати на війну в Україні, проте після потрапляння до так званої «зони спецоперації» церковник пошкодував, що рвався на фронт.

РПЦ

Фото – sputnik.by

Священик РПЦ розповів, що він мріяв поїхати воювати і сам попросився до російського загону «БАРС-6», пояснивши це тим, що він – «спадковий козак», інформує «НБН» з посиланням на Оbozrevatel.

За словами протоієрея, з благословення церковного керівництва його відрядили на територію тимчасово окупованої Луганської області.

Сергій повідомив, що після приїзду командир на зустрічі повідомив, що священики тут не потрібні, потрібні стрілки. Далі церковник отримав автомат і його відправили в окоп, де він пробув лише три дні.

Протоієрей пояснив, що на позиції він перебував з температурою 39, йому було спекотно, він зняв бронежилет і через це його нібито продуло. Священика відправили на тиждень у шпиталь, після чого повернули на передову.

Сергій заявив, що він не долікувався, у нього виникло ускладнення на серці, тому він подався додому займатися своїм здоров’ям. Церковник поскаржився, що окупантів нікуди не випускають і не дають зателефонувати рідним.

Незважаючи на це, служитель РПЦ заявив, що росіяни «воюють із нечистою силою» і захопився «знаменитими» мінометниками ЗС РФ, які нібито б’ють так, що «вижити немає можливості».

Раніше полонений загарбник родом із Донецької області розповів про злочини окупантів у Херсоні.

Exit mobile version