У Військово-морських силах розповіли про ситуацію з Кримським мостом після обстрілу ЗСУ

У Збройних силах України розповіли про ситуацію з Кримським мостом після того, як по споруді було завдано нищівних ударів.

Кримський міст

Фото - pravda.com.ua

Як інформує “НБН“, в ефірі національного телемарафону офіційний представник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук розповів, що після ударів по незаконно зведеному російською стороною через Керченську протоку мосту він продовжує працювати, але неповноцінно. Ба більше, росіяни кидають більше сил для того, щоб цей об’єкт перебував під охороною.

Так, він заявив, що росіяни зараз настільки переживають за долю цієї незаконної споруди, що за фактом вони просто вигнали в море всі наявні у них у прикордонних військах ФСБ РФ, судна. До цього там завжди чергувала одна, дві або три одиниці прикордонників. А зараз їх буває не менше десятка. Сьогодні, наприклад, було шість-сім одиниць. Тобто, за його словами, це сім кораблів, шість катерів. Загалом 13-15 одиниць.

Він зазначив, що автомобільна частина Кримського мосту наразі працює в реверсному режимі через те, що міст зазнав пошкоджень. Щодо залізничної частини мосту, то вона зараз більш-менш у штатному режимі працює.

Наостанок Плетенчук додав, що сказати про те, що міст працює повноцінно, ми точно не можемо. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про “прильоти” по Кримському мосту.

Exit mobile version