Пустили в хід гранати, гранатомети і стрілецьку зброю: на Запоріжжі «кадирівці» та дагестанці влаштували «розбірки»

Підрозділи путінських окупаційних сил у Запорізькій області влаштували «розбірки». З'ясування відносин між російськими загарбниками супроводжувалися втратами для ЗС РФ.

"Кадирівці"

Фото – stopcor.org

За даними Генштабу ЗСУ, сутичка між окупантами сталася у населеному пункті Михайлівка на Запоріжжі. Пропагандисти знімали ролик за участю високопоставленого «кадирівського» командира, у цей час відбулася суперечка між чеченськими бойовиками та дагестанцями, інформує «НБН».

У ході з’ясування стосунків обидві сторони розпочали стрілянину зі стрілецької зброї, один із «визволителів» отримав поранення несумісні з життям. «Кадирівці» та дагестанці розпочали відкрите протистояння, пустивши в хід також гранати та гранатомети.

Досягнули успіху у зіткненні дагестанці. У ході бойового протистояння з обох боків конфлікту зафіксовано понад 20 убитих та 40 поранених солдатів «другої армії світу».

Командир підрозділу «кадирівців» був покараний – його відправили на першу лінію фронту.

Раніше під Маріуполем сталася стрілянина «кадирівців» із представниками місцевої «влади». Радник мера Петро Андрющенко повідомив про жертви серед мирних жителів.

Exit mobile version