У якому режимі працює Кримський міст після прильотів: в ОК «Південь» повідомили про проблему росіян

Представниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк повідомила, в якому режимі після «бавовни» працює міст, незаконно збудований росіянами в Керченській протоці.

Кримський міст

Фото – ria.ru

Керівниця прес-центру Сил оборони Півдня України в ефірі національного телемарафону заявила, що Керченський міст через «хлопки» продовжує функціонувати в обмеженому режимі, ворог часто перекриває рух по ньому, інформує «НБН».

За словами глави відомства, Кримський міст «поставлений на провітрювання» з огляду на ситуацію з димом. Транспортний перехід окупантів не функціонує на повну потужність, автомобільні смуги працюють в обмеженому режимі виключно для «легковиків». За спеціальним режимом функціонує і залізниця.

Гуменюк додала, що Керченський міст, як і «хворі» Генічеський та Чонгарський, як і раніше, не може забезпечити повноцінну логістику путінським військам.

Раніше речниця ОК «Південь» розповіла про діяльність окупантів та колаборантів у Криму, повідомивши, які події на півострові демотивують російських загарбників.

Exit mobile version