У Криму «військкоми» зробили бізнес на трупах ліквідованих окупантів: ЗМІ розкрили прибуткову схему злочинців

«Військові комісари» РФ у тимчасово захопленому Криму роблять гроші на тілах ліквідованих путінських солдатів. ЗМІ розповіли, як влаштований бізнес на трупах окупантів.

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua/

Громадська організація КримSOS, посилаючись на джерела, повідомила, що «військкоми» країни-агресора отримують чималий прибуток завдяки трупам вояків «другої армії світу», інформує «НБН».

«Військові комісари» РФ привозять тіла загарбників до моргів Сімферополя. Родичам убитих солдатів повідомляють, що нібито труп лише виявили у місці бойових дій і, якщо вони хочуть, щоб тіло евакуювали та доставили у кримське місто, їм потрібно заплатити 100-150 тисяч рублів.

Близьким мертвих «визволителів» дають вибір – або дати гроші й швидко отримати «двохсотого», або невідомо скільки чекати, доки привезуть труп невідомо в якому вигляді.

У КримSOS повідомили, що відомо про три або чотири такі випадки, коли «військори» РФ заробили на ліквідованих окупантах.

Нагадаємо, що командування загарбників збирає з путінських солдатів гроші, дозволяючи їм відкупитися від участі в бойових діях.

Exit mobile version