«Баба Яга з клешнями» викрадає поранених: «кадирівці» вигадали абсурдну легенду про безпілотники ЗСУ

Чеченські бойовики, які воюють в Україні, вигадали безглузду страшилку про українські безпілотники розміром з людину, які мають клешні, щоб викрадати людей.

ЗСУ

Фото – apostrophe.ua

«Кадировець» розповів російському пропагандистському виданню «Московський комсомолець», що захисники використовують дрони зі спеціальними клешнями, які здатні переносити до чотирьох 82 мм мін і до двох 120 мм мін, інформує «НБН».

За словами окупанта, ці БПЛА розміром із людину загарбники прозвали «Баба Яга». Безпілотники нібито запускають лише у темну пору доби, оскільки вдень їх легко виявити через гучний бензиновий двигун. Також особливістю таких дронів є «імунітет» до систем РЕБ, їх нібито можна збити лише з гранатомета чи стрілецької зброї.

Апогеєм страшилки чеченського бойовика про БПЛА з «клешнями» стала розповідь про те, як ці безпілотники викрадають поранених «визволителів» на Запоріжжі. За словами окупанта, «спеціальні пристосування» дрону так хапають людину, що вона не здатна від нього відбитися, втекти чи сховатися.

Раніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів про чергову перестрілку «кадирівців» та путінських солдатів у місті.

Exit mobile version