Крім людського, у нього ніякого ресурсу немає – Буданов про можливість Путіна вести війну “на виснаження”

Головний розвідник України Кирило Буданов розповів, які засоби є у Росії для того, щоб продовжувати війну, вести її "на виснаження" на території Української держави.

Кирило Буданов

Фото - censor.net

Як інформує “НБН“, про це керівник ГУ розвідки МОУ Кирило Буданов в інтерв’ю журналістці “Радіо Свобода“.

Зокрема, він заявив, що російський диктатор Путін не має жодних ресурсів окрім людського для того, щоб вести війну “на виснаження”.

Дослівно із заяви Буданова:

Крім людського, у Путіна більше немає ніяких ресурсів. У них немає ні економіки, ні військово-промислового комплексу. Щодо військових запасів, то вони вже теж вичерпали їх.

Водночас керівник Головного управління розвідки наголосив, що саме через людський ресурс країна-агресор Росія може тримати оборону на фронті “хоч і впродовж усього життя”, якщо війська України не будуть активно наступати.

Говорячи про те, яким чином можна подолати оборону РФ, глава розвідки України заявив, що “це дуже важко, тільки кров’ю”.

Наостанок він додав, що всі ті, хто кажуть, мовляв, існує якогось роду магічний спосіб, то тут потрібно сказати однозначно, що його не існує. Якщо він зробили лінію оборони з траншеями, перешкодами і мінами, то тобі не варто шукати там якихось хитрощів. Єдине, що там потрібно робити, це знищувати.

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов уже говорив про те, чи може Україна завдати ракетного удару по будь-якій частині Криму.

Exit mobile version