Виробництво «Шахедів» у РФ: у Буданова розповіли, скільки дронів-камікадзе мають намір зібрати росіяни

Російська Федерація налагодила збір БПЛА Shahed на своїй території. Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький розкрив плани окупантів щодо випуску дронів-камікадзе.

Іранський БПЛА

Фото – 24tv.ua

Скібіцький повідомив, що країна-агресор вже самостійно збирає «Шахеди» та працює над налагодженням потужного виробництва цих БПЛА, інформує «НБН» із посиланням на «РБК-Україна».

За словами представника ГУР МОУ, після останніх атак дронами-камікадзе в них виявили комплектуючі, які свідчать, що фінальний етап збору цих безпілотників відбувається вже на території РФ. Крім цього, у БПЛА збільшилася кількість деталей російського виробництва.

Заступник Буданова додав, що на одній із виставок ВПК країни-агресора росіяни заявили про намір освоїти приблизно 60 дронів різних модифікацій у найближчі сім років.

Представник розвідки зазначив, що у другому півріччі 2023 року РФ має намір виготовити 1300 безпілотників «Герань-2» («Шахедів»). Для їх випуску окупанти використовуватимуть вітчизняні та іноземні компоненти. При цьому насправді держава-терорист не зможе випустити заявлену кількість дронів.

Раніше в ОК «Південь» пояснили, чому Москва прискорила темпи виробництва БПЛА Shahed.

Exit mobile version