Пропагандисти отримали нову «методичку» для ведення інформаційної війни: у ГУР розповіли про 5 наративів Кремля

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що Кремль затвердив нову «методичку» для інформаційної війни проти нашої країни. Пропагандисти мають поширювати п'ять тез.

Ольга Скабєєва та Євген Попов

Фото – washingtonpost.com

У військовій розвідці України повідомили, що 25 серпня в АП РФ відбулася нарада, на якій було обговорено інформаційну війну проти нашої держави. Представники Кремля визначили теми нової «методички» для пропагандистів, інформує «НБН».

Рупори путінського режиму мають розганяти в інформаційному просторі двох країн п’ять головних наративів. Один із них – «масова мобілізація» в Україні. Псевдожурналісти стверджуватимуть, що у ЗСУ почнуть «загрібати» всіх громадян, незважаючи на їх вік, стать та стан здоров’я.

Також пропагандисти продовжать запевняти, що партнери України «втратили віру» у її перемогу у війні, пустивши в хід розповіді на тему «мир в обмін на території».

Рупори Кремля заявлять про відсутність успіхів контрнаступу ЗСУ, говорячи про «великі втрати» захисників. Пропагандисти мають намір показувати фотографії з цвинтарів великих міст України як «докази».

РФ продовжить розганяти тему «тотальної корупції» в нашій країні, говорячи про безкарність для злочинців, про «розкрадання держбюджету» та про «відсутність закупівель».

Крім того, псевдожурналісти мають показувати «красиві картинки» з окупації, де нібито українці живуть у чудових умовах із низькими цінами, високими зарплатами та забезпеченням усім необхідним із РФ. При цьому рупори путінського режиму робитимуть акцент на «вільних» псевдовиборах і покажуть документи, де Київ «відмовляється від захоплених регіонів» та «здає Куп’янськ».

Нагадаємо, пропагандист Сергій Мардан розмріявся про «повернення» окупантів до Куп’янська.

Exit mobile version