Поранені, хворі, кульгаві – не має значення: окупант поскаржився, що командування РФ змушує воювати навіть «трьохсотих»

Бійці ССО ЗСУ опублікували розмову російського загарбника з підрозділу «Шторм», який скаржиться, що командування ЗС РФ не звертає уваги на хвороби та обмеження окупантів зі здоров'ям, відправляючи їх воювати.

Російські окупанти

Фото – reuters.com

З голосових повідомлень, які «визволитель» записував друзям у месенджері, стає зрозуміло, що командири відправляють його з товаришами по службі на штурми у відкрите поле в районі Бахмута Донецької області, інформує «НБН» з посиланням на YouTube-канал ССО ЗСУ.

За словами росіянина, його та ще шістьох «хворих людей» якийсь начальник Черненко відправив до Брянки Луганської області, де їх мали лікувати. Однак медичної допомоги путінські солдати не отримали – їх відправили назад на позиції.

«Все одно підете, поранені ви, хворі, кульгаві – не має значення», – цитує «визволитель» слова начальника штабу 57-ї бригади.

В результаті окупантам видали зброю та відправили під Бахмут утримувати позиції, поки бойовики ПВК «Вагнер» штурмували місто-фортецю.

Росіянин зазначив, що йому відомо про «лікування» у 57-й бригаді: пораненим навіть не виймають уламки, відправляючи на передову. Командування десятки разів на день по 10-15 загарбників відправляє на штурми, не зважаючи на їхній фізичний стан.

Наприкінці розмови «визволитель» зізнався, що його все ж таки відправили до Луганська на лікування, пообіцявши реабілітацію в РФ, проте він не вірить, що зможе виїхати з України.

Нагадаємо, ГУР МОУ опублікувало перехоплену розмову окупанта, який розповів, як «вечірка» загарбників з алкоголем під Сватовим закінчилася знищенням роти росіян.

Exit mobile version