Гуменюк повідомила про ступінь пошкодження мостів на окупованих територіях на півдні: що це означає

Згідно із заявою голови Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, мости на тимчасово окупованих російськими військами територіях зазнали сильних пошкоджень. Але що це означає?

Наталя Гуменюк

Фото - zn.ua

Як інформує “НБН“, Гуменюк наголосила, що ЗСУ пошкодили мости таким чином, що вони не можуть бути приведені в повну потужність. Таким чином, ЗСУ створили окупаційним силам РФ суттєві логістичні проблеми.

Так, згідно з її словами, наразі російсько-окупаційні сили здебільшого використовують трасу М-17, яка проходить територією Херсонської області та Автономної республіки Крим.

Дослівно із заяви Гуменюк:

Головні мости, які були пошкоджені і є основою ворожих транспортно-логістичних маршрутів, не можуть бути приведені на повну потужність. 

Наталія Гуменюк також пояснила, що внаслідок пошкоджень мостів окупаційним силам вельми важко переправляти військову техніку, боєприпаси та озброєння. Мости вони зараз можуть використовувати хіба що для перекидання особового складу.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Наталія Гуменюк прокоментувала підняття прапора України на лівому березі Херсонської області.

Exit mobile version